Пламен Нунев връчи подаръци на Пресияна и Мирела

0

"Радвам се, че имах възможност да Ви подкрепям в началото, а и сега, когато вървите уверено по пътя на успеха", каза народният представител от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев по време на днешната си среща с талантливите сестри Мирела и Пресияна Димитрови и техните родители, информира Агенция "Фокус".

Русенките са устремени да превземат сцената на „България търси талант“ за пореден път и разчитат на подкрепа от феновете си, за да стигнат до финал.

14-годишната Пресияна и 16-годишната Мирела впечатлиха неведнъж публиката и журито с изпълненията си.

„Милиони оценяват по достойнство вокалните Ви способности и положените дългогодишни усилия да звучите като истински професионалисти с богат сценичен опит и репертоар в телевизионния ефир. Благодарение на Вашия темперамент и чар десетки хиляди са омагьосани за пореден път от силата на музиката и човешкия глас, школуван от вокалните педагози на страната. Разчитаме, че в бъдеще ще продължите все така неуморно и не по малко успешно да работите, като изградите стабилна и възходяща кариера на музикални звезди в желаната от Вас област. Специално искаме да подчертаем заслугите Ви за следващите поколения, защото служите за пример на множество много малки жители на областта“, добави депутатът.

Той връчи специални подаръци на Пресияна и Мирела.

И двете сестри пеят от девет години. Пресияна е носител на множество призови места: най-значимото е „Славянски базар“ - Беларус, където спечели Гран При и пребори участници от 22 държави. Гран При тя завоюва и от конкурси в Италия, Румъния и България.

Мирела е носител на Гран при от Казахстан, България, Румъния. Тя спечели и Голямата награда на „Пирин фолк“ за изпълнител. И двете сестри имат написани песни в Италия, композирани за тях от италиански композитор.

Освен Гран при наградите, Пресияна и Мирела могат да се похвалят със завоювани първи места на конкурси в България, Румъния, Молдова, Турция, Русия, Италия.

А сега са устремени да покорят и „България търси талант“.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари