Пиян шофьор помете жена на паркинг в Пловдив

0
Джип блъска друг спрял автомобил като помита и жена, която се оказва затисната
Джип блъска друг спрял автомобил като помита и жена, която се оказва затисната

Пострадалата е в болница с множество травми

Очевидци на инцидента сигнализираха за потресаваща катастрофа в центъра на Пловдив. Те изпратиха и кадри на инцидента, който се случва на паркинга пред ресторант. Джип блъска друг спрял автомобил като помита и жена, която се оказва затисната. Шофьорът по думите им е бил мъртвопиян и е отказал да бъде тестван за употреба на наркотични вещества, а също и да даде кръв за химически анализ. Оказа се, че дрегерът е отчел 3.31 промила алкохол в издишания въздух.

Водачът се оказа известен рокер Иван Райчинов с прякор Иван Капитана, ръководител на един от рокерските клубове в града. Вчера следобед съдът обаче го пусна на свобода без да му налага никаква мярка за неотклонение. Пострадалата жена е настанена в клиниката по „Неврохирургия” в УМБАЛ „Свети Георги” в Пловдив.

„Майка ми беше оперирана. Според лекарите интервенцията е била успешна и състоянието ѝ в момента е стабилно. Тя има счупен прешлен, контузии на раменния пояс, мишницата, травми на корема и долната част на гърба и таза, както и контузия на гръдния кош. Според медиците това е средна телесна повреда. Днес имаме среща и със съдебен лекар, който ще опише травмите ѝ”. Това заяви в ефира на „Здравей, България” по NOVA синът на пострадалата жена Габриел Карашлиев, който е станал свидетел на случилото се.

По думите му семейството му празнувало кръщенето на сина му. „Ние бяхме доста хора. Имаше и доста деца на празника. След края на празненството майка ми беше застанала на задната врата на колата ни и си сменяше обувките. В този момент водачът дава заден ход с мръсна газ и я притиска към вратата, от което са и нейните травми”, разказа той.

И допълни: „Доколкото видях водачът беше изваден от колата. Беше във видимо нетрезво състояние. На място беше тестван и дрегерът отчете 3,31 промила алкохол. Никога не съм виждал шофьора”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    иван Шпека
    Иванееее, чий човек си ти бе, амба? Тоя големия пикап кой некадърник ти го даде в ръцете? Кой те пази, бе, брадат гъз? Татуси по лицето, половин метър брада. Що си ми познат от едни протести в София? С едни нашивки с едни черепи и полицейска униформа и маска??? Ти ли си, бе?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари