ПФК Добруджа оспорва съдийските решения по време на мача с "Дунав"

3
Някои не искат Добруджа да влезе в Първа лига, заяви от футболния клуб
Някои не искат Добруджа да влезе в Първа лига, заяви от футболния клуб Снимка: ФК "Дунав"

Някои не искат Добруджа да влезе в Първа лига, заяви от футболния клуб

ПФК Добруджа 1919 входира жалба до Съдийската комисия заради тенденциозно съдийство на мача срещу Дунав (0:2) в Русе, което е повлияло коренно на игровата обстановка и развоя на резултата в двубоя, с което отборът на Добрич е ощетен.

В жалбата са посочени две ситуации, в които главният рефер Геро Георгиев Писков е ощетил Добруджа.

Първата е в 14 -ата минута, когато последният в защитата на Дунав Галин Минков спира обещаваща атака на Добруджа, като грубо фаулира Георги Пашов. Главният съдия показва на Галин Минков само жълт картон, а според ПФК Добруджа, нарушението е за червен картон.

В 23-ата минута вратарят на Дунав Русе – Даниел Николов, чрез опасна и груба игра фаулира в наказателното поле футболиста на Добруджа Георги Пашов. Главният съдия не зачита нарушението и не отсъжда дузпа. Според ПФК Добруджа, за това нарушение в наказателното поле реферът е трябвало да отсъди 11-метров наказателен удар, а вратарят Даниел Николов да получи червен картон.

ПФК Добруджа се надява на адекватно решение от страна на Съдийската комисия и главният съдия Геро Георгиев Писков да бъде наказан“, написаха от Добруджа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    МДа
    трябваше да има червен картон за нападателя на Добрдужа за очеизвадна симулация.
  • 4
    2
    Балканеца
    Ако това на видеото е "дузпата", то някой на добруджанци трябва да им каже, че няма нормален съдия по света, който да отсъди дузпа в такава ситуация. Може би на лудогорец само, ама те са от друга планета.
  • -3
    1
    11g24g 9okto
    Zem 13 4asa 🛸🛸🛸🛸🛸
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари