Петър Москов: През последните две години маските паднаха

0
Според него политиката трябва да се изчисти от ченгеджийницата и да тръгне „напред и на дясно“
Според него политиката трябва да се изчисти от ченгеджийницата и да тръгне „напред и на дясно“ Снимка: БГНЕС / архив

Според него политиката трябва да се изчисти от ченгеджийницата и да тръгне „напред и на дясно“

През последните две години на управление маските в политиката паднаха. Това каза лидерът на партия КОД д-р Петър Москов и бивш здравен министър в правителството на Бойко Борисов предаването „Лице в лице“ по bTV.

Видях, че има битка за власт – от една страна ГЕРБ, а от друга страна ПП искат да овладеят дадени позиции, за да правят още от същото. Обществото ни няма посока. Тези партии ни въртят в кръг на някаква перманентна обреченост“, поясни той.

Д-р Москов коментира и създаването на новата коалиция „Синя България“. Според него споменът за някогашната десница постепенно е започнала да избледнява и в момента „хората виждат само това, което е днес в парламента“.

Тази коалиция е обединение около простички неща – десни икономически решения, консервативни ценности, европейско бъдеще и гарантирана от Европа сигурност на България, както и изчистване на ченгеджийницата. „Синя България“ е за всички, които могат да застанат зад всичко това като ценности и политики“, посочи още той.

Според него страната ни се върти в омагьосан, безнадежден и отвратителен кръг. Неговата надежда е, че зависимостите могат да бъдат скъсани и България да получи своята позитивна посока на развитие – „напред и на дясно“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Анчо
    Човека без име ,който ме обижда нека се запознае с това за което съм написал.Аз също мога да обиждам,но не ми го позволява възпитанието.
  • -1
    2
    До 1
    България е бедна ,защото има много прости хора ,като теб, които цял живот чакат някой да ги оправи ! Само дясно ориентирана държава ,с политика на акъла и инициативността ,може да ни измъкне от тоя неокомунизъм в който ни вкара ''социализъма'' на БКП и пролетариатът ! А иначе простият човек ,ще си остане беден и нищожен ! Остава му само да БДИ и да чака ''развитото социалистическо общество'' !
  • 3
    1
    Анчо
    ХОРА,БДЕТЕ!!!Този човек предлага дясна политика в бедната ни държава.Ние сме държавата с най високия коефициент на Джини в цяла Европа.Каква дясна политика,бе!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари