Петър Младенов става заместник-министър на младежта и спорта

1
Стоян Стоев е назначен за заместник-председател на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор
Стоян Стоев е назначен за заместник-председател на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор

Стоян Стоев е назначен за заместник-председател на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор

Със заповед на премиера Димитър Главчев на длъжността заместник-министър на младежта и спорта е назначен Петър Младенов, съобщават от Министерски съвет.

Петър Младенов е работил в Министерството на младежта и спорта като главен експерт в периода 2015 г. - 2018 г. и в последствие – като началник на отдел „Европейски и международни младежки политики“ от 2018 г. до 2020 г. В периода 2019 - 2020 г. е национален командирован експерт към Европейската комисия, отдел „Младежки политики“. От 2020 г. досега е международен служител във Фонда на ООН за населението и развитието със седалище в САЩ. Завършил е УНСС, притежава също професионален сертификат за международен мениджмънт на публични институции и НПО от Университета „Корнел“, САЩ.

С друга заповед от длъжността заместник-председател на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор е освободен Иван Ганчев и на поста е назначен Стоян Стоев. Стоев е заемал вече същата длъжност от 2019 г. до 2021 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари