Пет от децата, натровени с дюнери в Пловдивско, са в болница

0
Общо 20 деца в село Розино са с хранително натравяне
Общо 20 деца в село Розино са с хранително натравяне

Общо 20 деца в село Розино са с хранително натравяне

Пет от децата, получили хранително натравяне в село Розино, са настанени следобед в Клиниката по инфекциозни болести към Университетската многопрофилна болница за активно лечение “Свети Георги” ЕАД - Пловдив, съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение. Те са пристигнали вчера между 16:00 и 19:00 часа и са на възраст между 7 и 11 години, предаде БТА.

При постъпването децата са били в увредено общо състояние, силно обезводнени. Нито едно от децата не е в критично състояние. След започналото незабавно лечение, днес се отчита значително подобрение в състоянието на децата. Резултатите от микробиологичните изследвания се очаква да бъдат готови до два-три дни.

20 деца с хранително отравяне бяха приети и прегледани вчера в МБАЛ „Д-р Киро Попов“ в Карлово. Областната дирекция по безопасност на храните в Пловдив извършва проверки. Обектът е запечатан и се охранява от полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари