Пенчо Милков: Все по-трудно да намериш млади хора, които мислят за бъдещето на България

4

Представители на младежките парламенти от 14 области на страната проведоха своята национална среща в Русе

"Разбрах много за тези деца, само слушайки въпросите, които ми задаваха.", заяви кметът на Община Русе в социалната мрежа.

Как да ангажираме младите хора с общественозначими дейности?

Защо политиците не ни взимат насериозно и как да ги привлечем на наша страна?

Къде изчезна културата на личната отговорност в България?

Каква цел може да обедини българите?

"В днешно време е все по-трудно да намериш млади хора, които мислят за общото, за бъдещето на България и смело изразяват мнението си.

Иска ми се все повече русенски деца да растат така будни. Затова с председателя на Националния младежки форум подписахме споразумение за сътрудничество. Това е най-голямата младежка платформа, обединяваща 50 младежки организации. Ще съдействаме за изграждането на лидерски умения у младите, ще насърчаваме участието им в местното управление и достигането на идеите им до централната власт.", пише г-н Милков.

"Казват, че на всеки 100 години се ражда поколение, което променя историята. Може би това време е дошло и трябва да им дадем път.", пише още Пенчо Милков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    11111
    Трябват дела а не много мислене в този град.
  • 6
    3
    Жоро
    Пенчоооо, мислят за България щото не им стига акъла за чужбина!! Напълни се с псевдопатриоти, които си мислят, че като се преселят в София, а не в чужбина, са гоуееми патриоти. Във всеки случай за град със затихващи функции като Русе няма значение дали хората бягат в София или в Испания. Безвъзвратно загубен ресурс за Русе са и точка. Градът ни умира.
  • 6
    2
    Който и да е
    Иска му се да върне ДКМС, но не би...
  • 18
    1
    Милият той
    И ако от теб се учат, доникъде няма да стигнат. Не се иска само говорене, селфита и снимки по медиите, а реално свършена работа. Погледни в какво състояние е градът и тогава говори и давай наставления на младите хора.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари