Пенчо Милков трогна стопаните на кучета

4
С любопитен кадър кметът на Русе отбелязва Денят на кучето
С любопитен кадър кметът на Русе отбелязва Денят на кучето Снимка: Facebook

С любопитен кадър кметът на Русе отбелязва Денят на кучето

Най-предпочитаният домашен любимец за хората - кучето - има своя специален ден. Това ни напомня кметът Пенчо Милков с публикация в социалните мрежи:

"Денят на кучето било днес. Всяко куче си има неговия човек! Обичайте ги!", емоционално пише Милков.

В публикацията не става ясно дали кметът е собственик на двете породисти кучета, с които се е щракнал, но това не попречи на последователите му да коментират с умиление забавния фотос.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    24
    Анонимна и Анонимен
    Скъпи! Кученцето Бъбъл е по-добре. Сега му се радват децата и един по-добър от тебе чичко. Помниш ли Бъбъл скъпи? Бъбъл бе, не тези помияри от снимката, които отглеждаш на село с втората си НЕВЕРОЯТНА любов. Маежду другото, кога ще те прай татко втората ти любов?
  • 2
    23
    Ддр
    Имам две кучета. А на пенчу ще му кажа само това - ДСЙБШВГЗПДРСТНЩСТН !!!
  • 3
    22
    Абе
    едното куче е от БСП. Познайте кое хахахаха. Умее Пенито да си подбира съпартийците но с 50% успех като гледам снимката. Повече полит агитация с тоягата трябва за неближещото псе Пени. Избори идват, вземи се в ръце, да не те вземем ние
  • 7
    21
    Русенци
    разкарайте всичката тая популистка гмеш от администрацията! Не, че има за кого да се гласува, но тия зоофили и какви ли не "фили" ни е..ват мамата през последните да речем 20 години! То не са котенца,кученца и и прочее предизборни простотии. Да го цунка пираня или бяла акула ама с език.... ей тогава го признавам. Ако пък тоя прегризе гърлото на местния ВиК дерибей, може и да си помисля дали да гласувам за него, но шансовете му дори и тогава клонят към минус безкрайност... Аман от предизборен популизъм и псевдо кратуни....
  • 1
    20
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Да Е тоз' червения помияр да Е!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари