Пенчо Милков: Стоя изцяло зад мисията на общинските полицаи. Никой не е над закона!

2
Стотици хора се поставят ежедневно над закона. Това трябва да спре!
Стотици хора се поставят ежедневно над закона. Това трябва да спре!

Стотици хора се поставят ежедневно над закона. Това трябва да спре!

Стоя изцяло зад мисията на общинските полицаи. Никой не е над закона!

Това заяви днес пред общинските съветници кметът на Русе Пенчо Милков.

"Гласувахме още правомощия за Инспектората за охрана, обществен ред и сигурност. Той ще съставя и актовете за установяване на административни нарушения."

"На всеобщото хулиганство и всеобщото унищожение на публично имущество и незачитане на правила, на допуснатото в продължение на 30 години всеки да се прави каквото иска, аз само бих казал едно - Всеки общински съветник е добре дошъл да се запознае с колегите инспектори и колегите полицай, да присъства сутрин на оперативка, както аз съм отишъл и присъствал. Да видят каква е тяхната мотивация за работа и срещу какво се изпълчват всеки ден, когато им се блещят, снимат ги телефони и нагло стотици хора всеки ден се поставят над закона, над морала и над правилата в нашата общност. Това трябва да спре! Аз съм казал и на общинските полицаи и на инспекторите, че кметът стои зад тях", каза Пенчо Милков.

"На първо място да се обърнем към хората не за обратна връзка, а да се замислят когато изискват уважително отношение те уважават ли хората и нас когато газят чупят рисуват мачкат. Кръговото на топлинния остров докато го сложим съоръжението и моментално изтръгнаха флашките и започнаха да чупят", добави още кмета.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    9
    Патрула
    Пенчо,обличай една униформа,хващай стоп палка и белезници.Тикай два акта в джоб и тръгвай да въдворяваш ред.Сложи и 1200 лв.заплата за стимул в джоба и атака.Не забравяй и един брой газов пистолет или спрей.Все пак.....има и мутри ама бивши полицаи ли са,мутраци ли са,тъпаци ли са? Не се знае,иди и разбери.
  • 16
    8
    Гражданин
    Пънчо,ти и компания сте 25 часа в денонощието над закона.Къде е любимата ти общинска полиция за леките автомобили,които бавно, но сигурно се движат в строго пешеходни зони,за тунингованите автомобили,моторите и идиотите с тротинетки.Друго да не споменавам.
  • 17
    7
    читател
    Стара и доказана многократно истина е,че законът е бариера-лъвовете я прескачат,влечугите минават под нея-остава само стадото...
  • 15
    6
    Бенедикт
    Ам ъъъъ Пенчо... Ти сега ли видя бе? Целия град е с натрошени спирки, асансьори, пейки, лампи и т.н. Всичко е орисувано с графити. НА САМАТА ОБЩИНА ОТГЛЕЖДАШ ЧАЙКИ И ВСИЧКО Е В ЛАЙНА, МЪРША И КОКАЛИ БЕ. ХОРАТА СА ИЗПОНАСРАНИ ОТ ТИЯ ПТИЧКИ
  • 6
    5
    мхмм
    сега веднага комплексарчетата ще започнат да хранят кмета, но тука е напълно прав! всяка една дума е точно на място и тази простотия трябва да спре, защото простия и нагъл българин му трябва или сопа, или да му се бръкне в джоба, за да му дойде акъла!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари