Пенчо Милков: Случаят на брутална жестокост към куче потресе всички ни

4
Със заповед на кмета извършителят на насилието ще бъде изведен от общинско жилище
Със заповед на кмета извършителят на насилието ще бъде изведен от общинско жилище Снимка: Facebook

Със заповед на кмета извършителят на насилието ще бъде изведен от общинско жилище

Кметът на Русе Пенчо Милков публикува пост във Facebook във връзка със случая на насилие над куче в града. На личната си страница в социалната мрежа той написа:

"Случаят на брутална жестокост към куче преди дни в Русе потресе всички ни. С моя заповед извършителят на насилието ще бъде изведен от общинско жилище, където е наемател. Няма да толерираме унизителното и садистично отношение към животните и сме съпричастни към страданията на всяко беззащитно същество. Община Русе ще предприеме необходимите мерки, за да бъдат максимално ограничени подобни насилствени, противозаконни и нехуманни действия. В Районна прокуратураРусе е образувано досъдебно производство за проявена жестокост от стопанин към кучето му, провежда се разследване по делото.", написа Пенчо Милков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    19
    Qnko
    На кой му пука захч тъпите песове уе кмете.Туй ли е най-важното..пффф
  • 0
    18
    Смешник
    Всяко дете наркоманче , ама кучетата пиар да си прай , ама май Пенчо, лай кучка
  • 1
    17
    Борианчето
    Бях брутално потресена, когато видях съпруга си, да ошперменява на ачика, подчинената му колешка. Патката му направо умря, на колешката му, извора и пресъхна. В резултат на това днес тези любители на кекса, си купиха къща на село, далеко от семейството ми и децата МИ, не децата НИ.
  • -2
    16
    mischi
    Най-после! Приветствам подкрепата му! Дано кметът да продължи в същия дух и да се захване да контролира работата на общинския приют за бездомни животни. Независимо от коя партия е, плаща му се, за да решава проблемите на града, а не само по пресконференции да ходи!
  • 7
    15
    Ало
    и нас ни потресе колко си некадърен и какви рушвети прибираш ама на теб не ти пука
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари