Пенчо Милков: Русе ще е първият град в България с бетонов скейт парк

9
В Русе ще има и асфалтов пъмп трак
В Русе ще има и асфалтов пъмп трак Снимка: Facebook

В Русе ще има и асфалтов пъмп трак

Кметът на Русе Пенчо Милков съобщи в социалните мрежи, че скоро ще е готов скейт парк в града. Във Facebook Милков написа:

"Още малко остава до завършването! Русе ще е първият град в България с бетонов скейт парк и асфалтов пъмп трак. Ще стане един от водещите обекти в Европа. Съоръжението е съобразено с дърветата и нито едно не бе премахнато при проектирането и изграждането. Минахме през много перипетии и трудности, но скоро мястото ще се огласи с щастлива детска глъчка."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    41
    Кога ще ремонтирате ул....
    Кога ще ремонтирате ул,, Ракитово,, , като бомбандирана е????
  • 2
    40
    Аз
    Русе е първият град в България където шахтите за отичане на водата са на по-високо от положеният по улиците асфалт....
  • 15
    39
    Наистина ли
    Русе е първият град с такъв некадърник, страдащ от мания за значимост като своя учител павликенския мазен цървул. Хората не са слепи и нямат нужда непрекъснато да им се натяква в социалните мрежи и медиите какъв "велик и оправен" кмет имат.
  • 9
    38
    Милен ЕневW
    Хайде пак глупости, пак някой ще усвои пари, ама правете го така, че да не страдат хората. Вместо да извършвате комунални дейности и да обръщате внимание на жалбите на хората...То нищо не се прави, или ако нещо евентуално се извърши, то е за отбиване на номера...Това сте вие всичките...
  • 17
    37
    Иван Стоянов
    Хората в парка търсят спокойствие. Тъпанарите от общината, правят шумни глупости - скейт парк, Търла, за да се радват циганите и простаците, а хората, живеещи в околните блоковае- майната им. Крайно време е всички тези тъпанари да бъдат изринати!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари