Пенчо Милков отличи Викторио Илиев за "Спортист на месеца"

0

Дванадесетокласникът завоюва златен медал за страната ни в категория до 60 кг на Европейското първенство по бокс за младежи и девойки

Възпитаникът на Спортно училище „Майор Атанас Узунов“ и състезател на Боксов клуб „Локомотив“ Викторио Илиев бе отличен днес от кмета Пенчо Милков за „Спортист на месеца“.

„За пореден път доказа, че си можещ, борбен и знаеш как да побеждаваш в условия на силна конкуренция. С твоя голям успех отново бе демонстрирана високата класа на русенската боксова школа, силата на духа и волята за победа. Русе се гордее с твоите успехи“, поздрави го кметът.

Дванадесетокласникът завоюва златен медал за страната ни в категория до 60 кг на Европейското първенство по бокс за младежи и девойки, което се състоя преди седмици в Пореч, Хърватия. Там боксьорът показа най-доброто от себе си и победи с резултат 4:3 във финалния мач украинецът Богдан Челдик.

Младият състезател по бокс сподели своите очаквания за предстоящите Олимпийски игри, които ще се състоят през лятото в Париж. Русенецът спечели квота за участие и се надява да представи Русе и България подобаващо.

На награждаването присъстваха още заместник-кметът по спорт и младежки дейности Борислав Рачев, директорът на ОП „Спортни имоти“ Лачезар Иванов и директорът на спортното училище „Майор Атанас Узунов“ Евгени Недев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари