Патрулки приклещиха край Атия русенски миниван, натъпкан с мигранти

0
Полицаите претърсват автомобила
Полицаите претърсват автомобила

Полицаите претърсват автомобила

Няколко патрулки заклещиха русенски миниван в района на Атия в посока Бургас, който е бил натъпкан с мигранти. Полицаите претърсват автомобила, съобщи Флагман.

Шофьорът е забелязан да шкара съмнително, не се е подчинявал на сигнализацията от страна на органите на реда да спре, малко след КПП-о е заограден от полицейските автомобили и принуден да спре.

Униформените установяват подробности, каналджията е арестуван, съобщава свидетел на акцията.

По информация на "Днес България" шофьорът е избягал в посока на защитената местност „Пода“. Същият се издирва. В операцията участват и Специализираните полицейски сили с мотори.

За момента е ясно, че част от бежанците се определят с афганистански произход, а други – със сирийски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Балканеца
    И каква част от "бежанците" освен че се определят, предоставиха и документи за самоличност? Другия път да се определят направо като германци или французи. За всяка нормална праовова държава това преставлява наруване на държава граница и би следвало да бъдат депортирани . Някой изобщо знае ли какви действия се предприемат в такива ситуации?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари