Патрулка се заби в бордюр при опит за проверка в Сливен

1
Полицейският автомобил е опитал да избегне друга кола на кръстовище
Полицейският автомобил е опитал да избегне друга кола на кръстовище Снимка: Dunavmost / архив

Полицейският автомобил е опитал да избегне друга кола на кръстовище

Полицията в Сливен задържа неправоспособен водач, като по време на задържането полицейска кола претърпя материални щети, съобщи говорителят на областната полиция Първолета Мандинска.

Инцидентът е станал около 17:30 часа на кръгово кръстовище в близост до Топлофикация - Сливен. Полицейската проверка е била за употреба на наркотици и алкохол.

Полицейският автомобил се опитвал да избегне друга кола в кръстовището и се е ударил в бордюр, поясни Мандинска. Движението не е било спирано.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Родната милиция ни пази
    Превеждам: шофьорът на патрулката е кръгъл идиот, който не се е справил с управлението поради некадърност и несъобразена с пътните условия скорост! Нека му напишат АУАН, да го уволнят и да поеме разходите по ремонта на патрулния автомобил и подмяната на бордюра!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари