Патрулка се е забила в дърво в центъра на Велико Търново

1

Инцидентът е станал на мокра настилка

Полицейски автомобил е катастрофирал в центъра на Велико Търново през миналата нощ, информира NOVA.

Инцидентът е станал на мокра настилка. Не са ясни причините за случилото се. За щастие, по тротоара не са минавали хора. Патрулката се е спряла в дърво.

Предполага се, че причината за произшествието е несъобразена скорост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    ЦветницаFRJFU
    Днес е празник, я покажете малко смирение и уважение към полицаите! Не всички са хайлази, има и свестни и съвестни служители!
  • 8
    5
    Русенец
    Направени ли са проби на водача за алкохол и наркотици? Може пък да е избягал от мястото. Няма грижи, както каза Арнолд Шварценегер в Червена топлина преди години "държавата плаща". Да се чуди човек, къде свършва комунизма и къде започва демокрацията?
  • 14
    4
    Ся, кой ше плаща?
    Виновни са "Паркстрой" В. Търново, защото са засадили това дърво точно срещу патрулката.
  • 8
    3
    Грешка на "Кадри".
    Когато един полицай си помисли, че е Фитипалди, след като седне зад волана ... Иначе е: Чл. 20. […] (2) (Изм. – ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Водачите на пътни превозни средства са длъжни при избиране скоростта на движението да се съобразяват с атмосферните условия, с релефа на местността, със състоянието на пътя и на превозното средство, с превозвания товар, с характера и интензивността на движението, с конкретните условия на видимост, за да бъдат в състояние да спрат пред всяко предвидимо препятствие. Водачите са длъжни да намалят скоростта и в случай на необходимост да спрат, когато възникне опасност за движението.
  • 14
    2
    нее
    Несъобразена скорост не се отнася за патрулки. Просто дървото е излязло "несъобразено" на пътя пред синия буркан
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари