Пъстър Общински съвет ще има в Русе

2
За кметското място ще има балотажна битка
За кметското място ще има балотажна битка Снимка: Facebook

За кметското място ще има балотажна битка

Досегашният кмет на Русе Пенчо Милков, подкрепен от Местна коалиция "БСП за България", се изправя на балотаж срещу кандидатът на ГЕРБ Иван Иванов.

Това показват резултатите при 99,57% от СИК протоколите в ОИК, предава "Агенция Фокус".

Пенчо Милков излиза начело с 37,04% от гласовете, а Иванов събира 15,25% от доверието на русенци.

Ситуацията в общинския съвет е сходна - МК "БСП за България" получава 23% доверие, ГЕРБ е със 17,15%, трети остава ПП-ДБ с 13,05% подкрепа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Казано накратко
    Маймунармик 🐒!
  • 11
    2
    Така ли
    Сбирщина от всякакви индивиди с мисъл за келепирджилък начело с един павликенски селски тарикат, жаден за власт, пари и слава.
  • 9
    1
    русенец
    За огромно съжаление Малката Виена се превръща все повече в Бенгази с населването на селяндури от околните села и Делиормана, които гласуват за крадливите кумуняси и Бенчо! Съдбата на такива кумунярски населени места е предначертана-само надолу!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари