Първи кадри от мястото на двата инцидента на пътя Русе - Бяла

8
Камион изгоря частично, друг се обърна в нивата
Камион изгоря частично, друг се обърна в нивата Видео: Русе Медиа

Камион изгоря частично, друг се обърна в нивата

Камион с румънска регистрация, движещ се посока Русе, се е запалил тази нощ около 3 часа. Произшествието е станало на пътя Бяла - Русе малко след Мидата. Огънят е започнал от задната част на ремаркето, като по първоначална информация причината е проблем със спирачките, информира Русе Медиа.

Огънят е обхванал платнището, като шофьорът е успял да разкачи влекача. Самият товар не е пострадал, тъй като това са метални прътове. Напълно са изгорели гумите на камиона. Впоследствие шофьорът е изтеглил ремаркето и товара на място, където да не пречи.

Заради почистване на платното, се е наложило движението да се извършва с поетапно преминаване, регулирано от полицията. Образувалите се колони от превозни средства в района са станали причина и за катастрофа, при която камион „Мерцедес“, пътуващ към Русе, се е преобърнал.

По думите на водача, пред него е имало спрял ТИР, последен на опашка, който не е бил с включени аварийните светлини. Затова го е забелязал в последния момент и, за да избегне сблъсъка, рязко е завъртял волана, при което се е обърнал в нивата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари