Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Пърленка с плесен от Рубинената пекарна

5
Внимавайте като си купувате, има изненади и в пресния хляб
Внимавайте като си купувате, има изненади и в пресния хляб

Внимавайте като си купувате, има изненади и в пресния хляб. Недопустимо е, никакъв контрол и качество няма.

Автор: Дияна Василева
(Автор: Дияна Василева - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    До Иванова
    Г-жо Иванова,кой ви е блока,питам,за да не минавам там,че ще разберете всичките ми тайни!С идвинение за молбата и разбиране!
  • 3
    6
    Яж и не мрънкай
    Всеки се държи като ощипана мома... Всички знаят как се прави в Бг - всички закуски от вечерта се смесват с новите от сутринта и се продават... така е от едно време.
  • 1
    5
    Иванова
    Само дето не пояснява колко време е стояла пърленката в найлонче в долапа. Вижте какво ,всеки ден се продава всичко произведено в пекарната ,защото в края на деня ,се предлагат на половин цена. За другия ден се зарежда нова стока ,втасва и се пече там .Явно не е на ясно този гражданин на Русе.Под блока ми има Рубинена пекарна и съм наясно .
  • 4
    4
    Дияна Василева
    Пърленката е закупена на 12. 01. по обяд от новата пекарна до техникума по дървообработване и веднага е консумирана. Не е съхранявана изобщо. Не се върнах да покажа находката защото за съжаление не си взех касовата бележка / моя грешка/. Заедно с пърленката си купих и козунак.
  • -6
    3
    ttt
    Браво на управителя. Защо госпожата не е потърсила отговорност на място от пекарната и нейният управител, а оплюва публично? Не се прави така госпожо. Всеки греши. Или Вие сте перфектна в работата си? Стига злоба, омраза и скандали. Има и други начини.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари