Парламентарното заседание ще започне с избор на управител на БНБ

0
Единствената кандидатура е на председателя на бюджетната комисия Любомир Каримански  от "Има такъв народ"
Единствената кандидатура е на председателя на бюджетната комисия Любомир Каримански от "Има такъв народ" Снимка: БГНЕС

Избор на управител на БНБ е първа точка в дневния ред, според приетата програма за работа на парламента днес

Единствената кандидатура е на председателя на бюджетната комисия Любомир Каримански ("Има такъв народ"), след като другият претендент - Андрей Гюров, номиниран от "Продължаваме Промяната", се оттегли.

По искане на ГЕРБ-СДС депутатите ще изслушат министъра на външните работи Теодора Генчовска във връзка с изявления на Жозеп Борел, върховен представител по външна политика и сигурност на ЕС, и Аналена Бербок - министър на външните работи на Германия, по повод твърдението за съгласие на България Република Северна Македония да започне преговори за еврочленство през първото полугодие на 2022 година, информира БТА.

В редовния парламентарен контрол ще участват вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов и министрите Александър Николов, Радостин Василев, Бойко Рашков, Теодора Генчовска, Асена Сербезова, Атанас Атанасов и Иван Иванов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари