Паркът на младежта остана без ток и вода

2
Липсата на комунални услуги ще продължи около 12 часа
Липсата на комунални услуги ще продължи около 12 часа Снимка: Dunavmost

Липсата на комунални услуги ще продължи около 12 часа

В района на Младежкия парка в Русе, включително Тубдиспансера, днес няма нито ток, нито вода. Липсата на комунални услуги е планирана и ще продължи около 12 часа.

В сигнал, изпратен до редакцията на Dunavmost, се твърди, че причината за спирането е изграждането на огромна къща на ъгъла на парка. Къщата се строи от заможни хора, чието име не е известно.

Сигнализиращият твърди още, че в парка непрекъснато минават скъпи коли, които паркират в парковата зона. Това създава опасна ситуация за пешеходците и велосипедистите.

Отделно, улицата към Музея на транспорта се е превърнала в писта за мотори. Това създава риск от инциденти, особено с деца.

Сигнализиращият също така отбелязва, че от Румъния се чува силна музика от дискотека в Гюргево. Тази музика се чува и в Тубдиспансера и болница "Канев", където се предполага, че хората имат нужда от почивка и спокойствие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    Диана
    Идват избори! И сега всички искат да се кандидатират,а истината е, че никой нищо не прави за града!
  • 1
    3
    тонрежисьор
    От Гюргево се чувало през цялата река Дунав във Русе силна музика ??????? Верно ли ? Трябва да е нещо изключително като мощност. Нещо като на концертите на AC/DC , между другото такива звукови мощности се постигат със много енергия . Явно имат си хората евтин ток и си надуват уредбите. Жалко е за хората че търпят такъв тормоз, но това е положението на балканите - чалга и дивотия.
  • 5
    2
    аkfke
    Е, явно вие нямате. Всеки, който познава добре града, знае за къде става въпрос
  • 6
    1
    daskal
    Къща се строи "на ъгъла на парка". Живеете в Русе. Имате ли представа колко голям е Паркът на младежта и колко ъгъла има?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари