Параскева Джукелова: Трябваше да ударя шамар на дете

0
Актрисата сподели един от най-трудните си моменти от кариерата си
Актрисата сподели един от най-трудните си моменти от кариерата си

Актрисата сподели един от най-трудните си моменти от кариерата си

"Трябваше да ударя шамар на едно дете! Това е един от най-трудните моменти, когато съм снимала. Момчето е син на Вяра Табакова и Недялко Делчев", сподели Параскева Джукелова в ефира на БНТ.

Актисата с куп запомнящи се роли както в театъра, така и в редица български игрални филми, много се притеснявала да удари горкото дете, докато снимали.

"Трудно ми беше да му ударя шамар. Направих го но много се притеснявах", откровеничи Параскева.

Актрисата е родена през 1970 г. в Панагюрище, припомни България Днес. През 1992 година завършва НАТФИЗ със специалност актьорско майсторство. Това е първият клас, воден от професор Стефан Данаилов. Дебютът ѝ е в Народния театър "Иван Вазов", където играе в ролята на два персонажа във "Великият комбинатор". От 1992 до 1997 година работи там като актриса на свободна практика.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари