Отварянето на електронен фиш или глоба се счита за момент на връчване

0
Към момента има връчени над 7 милиона документа на нарушители
Към момента има връчени над 7 милиона документа на нарушители

Към момента има връчени над 7 милиона документа на нарушители

Системата за електронно връчване на фишове и наказателни постановления за нарушения на Закона за движение по пътищата работи все по-ефективно. Според Николай Минев, експерт, участвал в разработването на системите за електронно управление, платформата се състои от няколко самостоятелни компонента.

"На първо място е порталът за достъп до електронни и административни услуги. Той има публикувани над 1200 административни услуги, които могат да се заявят от цял свят. На второ - системата за сигурно електронно връчване. Чрез нея получено съобщение има неоспорима правна стойност, не може да бъде обжалвано в съда. Към момента има връчени над 7 млн. документа. Нова е и интеграцията между МВР и МЕУ, така че да може електронно да бъде връчен фиш. Узнаването на съдържанието е моментът на връчването", заяви той, цитиран от NOVA.

Според него чрез регистрация в портала за достъп до електронни и административни услуги eGov може да се получи достъп до системата за връчване на фишове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    изобщо нямам намерение
    да правя регистрация в портала за достъп до електронни и административни услуги eGov
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари