Откриха разчленен и запален труп край Ботевград

0
Тялото на жертвата е разчленено, а след това е запалено, за да се прикрият следите
Тялото на жертвата е разчленено, а след това е запалено, за да се прикрият следите Снимка: БГНЕС / Архив

Тялото на жертвата е разчленено, а след това е запалено, за да се прикрият следите

Части от мъжко тяло са намерени под параклиса „Свети Георги” в местността Чуклата на Новачене, Ботевградско, във вторник вечерта. По неофициална информация става дума за 58-годишен местен жител – Кънчо С., който от два дни е бил в неизвестност. Мъжът живее сам, хората в селото, казват, че е злоупотребявал с алкохол.

Няколко часа продължи огледът на местопроизшествието. По неофициални източници тялото на жертвата е разчленено, а след това е запалено, за да се прикрият следите, съобщава botevgrad.com.

Засега не е потвърдено, но по случая има заподозрян - 76-годишен мъж /О.Н./, който е от Новачене, но живее в София.

Преди време той и съпругата му си купили апартамент в столицата. Жители от Новачене го описват като несговорчив човек с налудничав поглед.

Преди години същият ударил в областта на тила бащата на бившия кмет на Новачене - Стоян Нешовски, който след два месеца починал.

Официално съобщение от ОДМВР - София по случая:

Вчера (понеделник - бел. ред.) за общодържавно издирване бил обявен 57-годишен мъж от с. Новачене, за когото било заявено, че е в неизвестност от няколко дни. В хода на предприетите незабавни оперативно-издирвателни действия криминалистите от РУ-Ботевград установили, че мъжът последно е бил забелязан заедно с ползвател на имот в селото, като ден по-рано между двамата е имало скандал.

По случая е образувано досъдебно производство. Процесуално-следствените действия продължават под надзора на Софийска окръжна прокуратура.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари