Откриха изгубени край Табачка двама младежи

0
Акцията е завършила успешно тази сутрин
Акцията е завършила успешно тази сутрин

Акцията е завършила успешно тази сутрин

Успешно е завършило издирването на двама младежи от Русе, загубили се в района на с Табачка вчера, съобщават от полицията.

На 3 май в 20:00 ч. е получен сигнал от родителите на двама млади мъже от Русе на възраст 22 и 23 г. Двамата били отишли на гости на дядото на единия в с. Табачка. Вчера около 12:30 часа младежите излезли на разходка и от тогава нямало информация за тях. Знаело се, че не носели мобилните си телефони и били леко облечени.

Своевременно са предприети действия по търсенето на двамата русенци. В акцията по издирването са се включили служители от РУ Две могили, съвместно с екипи на РДПБЗН - Русе и специализирана техника, както и доброволци от селата Табачка и Пепелина, от спалеоклуба и ловни дружинки. Проведени са издирвателни мероприятия по всички туристически и походни пътеки, излизащи от селото, както и в районите около тях.

Акцията е завършила успешно тази сутрин. Двамата били забелязани от дрон на един от склоновете, след което спасителите са достигнали до мястото със специализирана техника и са ги прибрали. Младежите са открити живи и здрави. На служителите на МВР и доброволците те разказали, че излизайки от селото объркали маршрута, после завалял дъжд, но те успели да се подслонят в каравана, която открили по пътя си, където се изсушили и прекарали нощта, а тази сутрин тръгнали да търсят пътя обратно към селото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    8
    Нале
    Броубеквали са са.. по европейски..
  • 13
    7
    Анонимен
    Да се изгубиш в района на Табачка е смешно. Все пак говорим за двама мъже, не за малки деца.
  • 11
    6
    А бе....
    Щом са се „изгубили“ на 22-23 години, със сигурност са си теглили и по една патка в караваната, тия „мъже“!
  • 18
    5
    Минувач
    Минали са на другия бряг и са се изгубили без да искат да са намерени
  • 30
    4
    За протокола
    Ега ти аджамиите! Че то ако не дай си боже тези трябва да защитават България в случай на война направо сме загубени.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари