Отдават спортно игрище в Русе под наем за 20 години

2
Началната месечна наемна цена е определена на 870 лева
Началната месечна наемна цена е определена на 870 лева Снимка: Google Street View

Началната месечна наемна цена е определена на 870 лева

Общинският съвет в Русе предстои да одобри провеждането на публичен конкурс за отдаване под наем на спортно игрище с площ от 3200 кв. м., разположено на ул. "Ниш". Наемният договор ще бъде за срок от 20 години, а началната месечна наемна цена е определена на 870 лв. без ДДС.

Конкурсът ще се проведе по реда на Наредба № 28 за условията и реда за използване на спортните обекти, собственост на Община Русе, Закона за физическото възпитание и спорта и Правилника за приложението му.

Конкурсните условия включват:

  • Начална конкурсна месечна наемна цена: Не по-ниска от 870 лв. без ДДС (35 точки)
  • Инвестиция в обекта: Не по-малка от 86 535 лв. за ремонт и изграждане на два обществени санитарни възела (40 точки)
  • Срок за изпълнение на инвестицията: Не по-дълъг от 36 месеца от сключване на договора (25 точки)

Оценката на офертите ще се извършва по формула, която отчита предложената наемна цена, размера на инвестицията и срока за нейното изпълнение. Максималният общ бал е 100 точки.

При еднакви оценки на две или повече оферти, наемателят ще бъде определен чрез жребий.

Очаква се конкурсът да привлече интереса на спортни клубове, организации и частни инвеститори, които желаят да развиват спортната инфраструктура в града.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    9
    Секарио
    Нищо недейте да наемате тия искат да ви вземат парите със схеми и да останете клошари. Тази държава един хуй не става само алчни дупедайци. Колкото по далеко от тази корумпирана и усрана държава по добре.
  • 1
    8
    CERKO
    БОРСА ЗА ЗЕЛЕЧУЦИ И САМО ЗА ЗП. ПРОИВОДИТЕЛИ ,,ЧЕ ОТАТЪК НА УЛ.,ПОДСДАМ ,БОРСАТА КОЛЯТ.
  • 8
    7
    daskal
    Да, снимката няма нищо общо с кортовете сега, които са първокласен комплекс, покрит през зимата с балон. Работи целогодишно. Посещават го много хора. Стопанисва го Тенис клуб "Приста 2011". Потърсете и вижте и цените.
  • 8
    6
    от 1 до 4
    драскачите от 1 до 4 са малоумници! това е тенискорта в малкия парк до бившото Руско консулство, където тренират доста възрастни и млади хора. Явно общината иска да го вземе от настоящият наемател или иска да му увеличи цената.
  • 7
    5
    до 1 и 2
    Това е много стара снимка. Я се поразходете дотам да видите какво педставлява в момента тенис корта. Първокласен спортен комплекс който през зимата е покрит.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари