Осветиха с дрон къщата на барикадиралия се експолицай

0
Венцеслав Караджов е осъден на доживотен затвор за убийството на родителите си
Венцеслав Караджов е осъден на доживотен затвор за убийството на родителите си Снимка: БНТ

Венцеслав Караджов е осъден на доживотен затвор за убийството на родителите си

Мощни прожектори осветиха къщата и целия двор на барикадиралия се експолицай от Пловдив Венцеслав Караджов, от часове районът наоколо е отцепен от жандармерия и масирано полицейско присъствие. Дрон непрестанно кръжи над имота, това се прави вероятно за да има пълна видимост при евентуален опит за бягство от негова страна. Това обаче едва ли би могло да стане, тъй като зоната е завардена в голям периметър и пиле не може да прехвръкне.

Непрекъснато прииждат нови подкрепления, сноват и големи началници от полицията. На моменти дронът се издига високо, след това се снишава. Всичко това навежда на идеята, че се готви щурм на дома за заключилия се полицай, пише 24 ЧАСА.

Брониран автомобил на Специализирания отряд за бързо реагиране се насочи и застана непосредствено пред външната врата на имота. От него излизат тежко въоръжени с каски.

"Дано по-скоро приключи операцията", говорят помежду си униформени, които са застанали на по-заден план.

Караджов отказва да се предаде, след като научи, че с окончателно решение на ВКС е осъден на доживотен затвор за убийството на родителите си през 2016 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    кой го е пуснал
    под домашен арест след като е извършил такова тежко престъпление. трябвало е да се изчака присъдата в затвора, сега съдията който го е пуснал под домашен арест да носи отговорност, ако стане злополука и има пострадали и от двете страни
  • 9
    3
    до 2
    Ти пък. Банално ПТП. 7 години ми отне да съдя Дженерали за да ми изплатят обещетението. Седем години!
  • 15
    2
    daskal
    8 години след убийството! Баси делото, баси правосъдието!
  • 10
    1
    Мунчо
    Това им е проблемът, по-скоро да приключи операцията, да ходят да си пият ракията!! А не, всичко да се размине без убити хора! Тюфляци!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари