Още един регион минава в Етап 3 от Плана за борба с пандемията

0
Става въпрос за Пазарджик, Пловдив, Смолян, Кърджали и Смолян
Става въпрос за Пазарджик, Пловдив, Смолян, Кърджали и Смолян Снимка: iStock

Става въпрос за Пазарджик, Пловдив, Смолян, Кърджали и Смолян

От днес още един регион на страната минава в третия етап от Плана за борба с пандемията. Става въпрос за Пазарджик, Пловдив, Смолян, Кърджали и Смолян.

Това означава задължителна ротация на класовете, които учат присъствено от 5 до 12 клас, както и работа за заведения и обекти с вечерен час до 22 часа и капацитет от 50%.

От събота - 29 януари, всички ученици в страната излизат в междусрочна ваканция, която ще продължи до 6 февруари включително.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Бате Влади
    Дрън-дрън! Измислици-премислици!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари