Осъдиха българин за изнасилване във Великобритания

2
Прокуратурата определя Емил Емилов като сексуален хищник
Прокуратурата определя Емил Емилов като сексуален хищник Видео: NOVA

Прокуратурата определя Емил Емилов като сексуален хищник

Българин е осъден на 7 години затвор за изнасилване и доживотно вписване в регистъра на сексуалните престъпници на Великобритания. Престъплението, извършено в Лестър, е било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение, предава NOVA.

25-годишният Емил Емилов е арестуван още на летището на влизане във Великобритания за изнасилване, което извършил през май миналата година. Жертвата е 19-годишно момиче.

Според разследващите, преди да извърши престъплението, той посетил бар. Опитал да влезе в контакт с момичета, които са се намирали в заведението. Никое от тях не пожелало да си тръгне с него. Когато напуска заведението, мъжът причаква 19-годишно момиче, което работело като барманка. Първоначално жертвата помислила, че Емилов иска да я ограби и му предложила да вземе всичко, което има. Той обаче я ударил по главата, тя паднала на асфалта и мъжът я завлякъл в храстите.

Прокуратурата определя Емилов като сексуален хищник и твърди, че той предварително се е подготвил за престъплението. Съблякъл тениската си, с която завързал устата на жертвата.

След извършване на деянието българинът избягал от местопрестъплението, а въпросната тениска изхвърлил в кош за боклук. Маршрутът му бил проследен от полицията, благодарение на доброто видеонаблюдение. Още на следващия ден Емилов си купува билет и се връща в България. След като шест месеца не се случва нищо, той решава да влезе отново във Великобритания.

В момента, в който каца на летище "Лутън", българинът е задържан. Направен му е ДНК анализ, който доказва вината му.

Сексуалният регистър, в който името на Емилов вече е вписано, е създаден от властите във Великобритания заради бум на сексуалните нападения. Официалната статистика сочи, че годишно се извършват около 68 000 такива посегателства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Възмездие
    Емил Емилов??? Дайте му циганските имена на тоя грозен мангал! Дано, дано попадне на добри ръце в затвора и всеки един ден вътре да се проклина че се е родил. Никой не обича изнасилвачите, дори закоравелите престъпници.
  • 11
    4
    Чакай, ЧАКАЙ!
    Този мръсен ЦИГАНИН не е българин!
  • 9
    3
    Русе
    Защо не казват, че е ЦИГАНИН с български паспорт!!!
  • 10
    2
    БЪЛГАРИН
    Какъв българин?
  • 13
    1
    Клинкерхофен
    Изрод!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари