Опит за граждански арест в София

2
Опасен инцидент в центъра на столицата
Опасен инцидент в центъра на столицата Видео: NOVA

Опасен инцидент в центъра на столицата

Мъж за малко не помита пешеходци при забранена маневра, след което се забива в стълб.

Инцидентът е станал на бул. „Александър Стамболийски” и ул. „Опълченска”. При секция за завиване на ляво, мъжът се опитал да направи обратен завой.

„80% от водачите не знаят, че при секция на ляво нямат право да завиват в обратна посока”, коментира пред NOVA Красимир Георгиев, председател на Асоциацията на автошколите.

Следва опит за граждански арест. Мъжът и спътницата му побягват и се опитват да се качат на такси.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Балканеца
    „80% от водачите не знаят, че при секция на ляво нямат право да завиват в обратна посока”, коментира пред NOVA Красимир Георгиев, председател на Асоциацията на автошколите.... А при каква секция имат право да направят обратен завой? При секция на право, или при секция на дясно? Секцията показва посоката, в която трябва да продължи движението от лентата, а спред здп обратен завой се прави само и единствено в лява посока. Отделна секция за обратен завой не знам още да има, така че остава тази за на ляво. Не секцията забранява обратния завой, а знаци, маркировка
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари