Операция "Плюшено мече"

0

В дните около Рождество се сбъдват мечтите на над 10 хил. деца и младежи в неравностойно положение.

Това стана възможно благодарение на най-мащабната коледна кампания у нас, която за 12-та година обедини българи от цял свят да дарят надежда – операцияПлюшено мече”.

В Центъра за социална рехабилитация и интеграция „Света Анна” в Карнобат раздаването на подаръците се превърна в истински празник, предава bTV. За пети път центърът е част от операцияПлюшено мече”.

Част от нашите дарители стават целогодишни посетители и приятели на децата, наистина създават едни дългосрочни взаимоотношения и са до тях, и през останалата част от годината – нещо много красиво!”, посочи Михаела Стойкова – организатор на кампанията.

Дарителите са все повече. Тази година българи от 37 държави, заедно с над 200 доброволеца по места, сбъднаха стотици детски мечти.

Те са хора с големи сърца, които са отделили от своето време, от своите средства, за да изберат заедно с децата – някои от тях разказаха, че са избирали подаръците, с едничката цел да зарадват дете”, каза Златина Пенева – директор на ЦСРИ „Св. Анна” в Карнобат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари