Обявиха национален конкурс, посветен на правата на жените

4
Инициативата се подкрепя и от Областна администрация – Русе
Инициативата се подкрепя и от Областна администрация – Русе Снимка: Снимка: Областна администрация - Русе

Инициативата се подкрепя и от Областна администрация – Русе

Фондация „Солидарност в действие“ /с. Друган, община Радомир/ организира национален творчески конкурс във връзка с честването на Международния ден за правата на жените8 март. Инициативата се подкрепя и от Областна администрация – Русе. Конкурсът е отворен за участие за всички желаещи от страната без ограничения по пол, възраст, етнос и др. Може да се участва с разнообразие от творчески формати включително художествен текст или есе, илюстрация или видео.

Наградите в конкурса включват три парични награди в размер на 100 лева за победителите, и предметни награди за други отличени участници. Крайният срок за участие е 10 февруари тази година, информират от областната администрация в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    Константинополската конвекция
    А за правата на мъжете няма ли? А за бащите, които биват УБИВАНИ, за да им откраднат биологичните деца? Докога наглите наркоманки, алкохолички и курвентии ще получават децата за ИЗДРЪЖКА, вместо стабилните, работещи и любящи бащи???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари