Общинската организация на ПП в Русе има нов председател

0
Решението е било взето вчера по време на заседание на общинската структура на партията
Решението е било взето вчера по време на заседание на общинската структура на партията Снимка: ПП

Решението е било взето вчера по време на заседание на общинската структура на партията

Общинската организация на "Продължаваме промяната" в Русе има нов председател.

Решението е било взето вчера по време на заседание на общинската структура на партията. Единодушно за поста бе избран Калин Иванов, който е действащ съветник в Общински съвет - Русе, предава Кис 13.

Калин Иванов е на 36 г., предприемач, IT експерт и преподавател. Преди избора му за общински съветник, Иванов е бил народен представител в 47-ото Народно събрание от "Продължаваме Промяната", както и член на Националния съвет на партията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    14
    Нещо си
    И какво преподава? Чалъми ли ?
  • 7
    13
    до 7-ми
    Забавно е да споменаваш "Копейкин" заедно с Боко, при положение че твоите любими ПеПерасти направиха коалиция с него и му се молеха в последните няколко месеца да съставят поредния кабинет. А преди това същите си изградиха предизборната кампания на негов гръб, като му спретнаха арест и обвинения в корупция и кражби. Доста шизофренично, а? Вие ДеБилите и ПеПеругите може и да имате кратка памет, но всички останали нормални хора, презиращи тая измет, помним все още много добре. И няма да забравим.
  • 3
    12
    Балканеца
    Е какво добро видяхме от кирчо констутуцията и кокорчо бюджета, че за русенския им пудел да казваме добро. Той ако беше стойностен човек, нямаше да се натика в продължаваме подмяната.
  • -7
    11
    хейтъри
    В този град, пардон, в това тъпо село, само глупави хейтъри и селяндури ли останахте??? Не познавате младежа, що за тъпизми избълвахте в коментари... Защо не казахте нещо добро и съзидателно?! Е, заслужавате си съдбата! С двулитровката в ръка и замъглено съзнание, некадърни, търсещи причината за собствения си неуспех в другите...така е удобно, нали
  • -3
    10
    Буци
    Все тая
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари