Община Русе дава по-големи правомощия на ИООРС

4
Целта е подобряване на борбата с противообществените прояви
Целта е подобряване на борбата с противообществените прояви Снимка: Община Русе

Целта е подобряване на борбата с противообществените прояви

Община Русе дава по-големи правомощия на Инспектората по охрана, обществен ред и сигурност.

Целта е подобряване на борбата с противообществените прояви.

"Унищожават детски площадки, кошчета, пейки, лампите в парковете, имам счупена витрина на театъра. Стараем се чрез видеонаблюдението извършителите да бъдат установени и санкционирани", заяви Георги Игнатов, директор на Дирекция "Обществен ред и сигурност" - община Русе, цитиран от БНТ.

"Засилваме мерките", допълни старши инспектор Ивайло Топалов, началник на Общинска полиция - Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    6
    Цончо
    Елате си приберете пиянките в градинката до читалище Захари Стоянов. По цял ден реват като заклани!
  • 7
    5
    От Русе
    Тия хрантутници от КООРС отдавна трябваше да са уволнени. Само около Механото по Алея Възраждане за час два могат да си изкарат заплатите от "тарикатски" паркирани коли на щембелии които ако могат и върху Вазата ще паркират за да не им спихне търбука. Отделно не е известно да са видели на камерите някой вандалки акт и нарушителите да са задържани. Е новото звено ИООРС продължавайте да ходите по пижами и чехли на работа.
  • 5
    4
    Свирепия
    Тези жалкари където ги видя и бой по кухите тикви! Правят се на голямата работа, а са жалки мишки също като простото им кумунярско шефче !
  • 19
    3
    Бих казал
    Бих казал че ако гражданите видят пеш патрул на полиция или жандармерия ще се снимат с тях за спомен,невероятно но факт.Такова нещо никой не е виждал от години.Да излязат жандармеристи,полицаи.Къде са им служебните кучета? Тези които унищожиха тази дейност къде са? Сметка кой им дири?
  • 20
    2
    Синус
    Нещо не разбирам и не вдявам.Къде са патрулни полицейски сили по двойки? Патрулира се пеша по двойки.Служители на районните управления от звената към охраната на общественият ред и служители от общинска полиция.Кой пази Русе? Трябва да е ясно и този на който му е ясно да се заеме със задачата.Тоя на който не му е ясно или не иска да е така е свободен да си ходи.Абсурдите са безкрайни в тоя град и държава освен ако полицията няма тайна технология за пристигане чрез телепортация.С тези камери,докато дойдат,докато се съобщи айде после иди го търси.И се започва,те са,не са те.Приличат,не приличат,със шапки и без шапки.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари