Обраха жена пред Кауфланд

2
Нагъл обир посред бял ден пред Кауфланд
Нагъл обир посред бял ден пред Кауфланд Видео: Dunavmost.bg

Читателка на Dunavmost.bg се оплака, че е била обрана посред бял ден на паркинга пред супермаркет "Кауфланд".

Жената излиза от магазина с количка и отива до автомобила си да остави покупките. Тя оставя чантите в колата и отива на няколко метра само да остави количката и точно в този момент бива обрана.

На самото видео от охранителна камера ще видите как черен автомобил спира до колата на обраната жена. Един човек слиза, пробва се да отвори шофьорската врата, но опитът му се оказва неуспешен, след което той заобикаля колата, отваря другата врата, взема дамска чанта и се качва в автомобила, който го чака и изчезва. Всичко това става за по-малко от 30 секунди.

Обирът е станал на 31 Януари 2016 година в 17:30 часа на паркинга на супермаркет "Кауфланд" на булевард "Липник" в Русе. След като жената е разбрала, че е обрана, звъни на 112 и подава сигнал за кражба. Идват двама полицаи, вземат показания за случилото се и регистрират престъплението. Крадците са задигнали дамската й чанта, в която е имало пари, телефон, ключове и документи.

Жената решава да вземе нещата в свои ръце и започва да разпитва различните търговски обекти за наличието на охранителни камери.

От фирма "Бултекс" предоставят на жената запис от тяхна охранителна камера, на който се вижда как е станала самата кражба. След два дни разледващ полицай от 1-во РПУ - Русе се свързва с жената, която е обрана. Тя му предоставя записа, с който вече разполага, очаквайки адекватни мерки от страна на МВР. След това решава да поиска запис от друга охранителна камера, с който да разобличи крадците. Но от фирмата са й съобщили, че от полицията вече са им забранили да дават повече записи, защото случаят е бил приключен. И тук идва разочарованието на пострадалата от обира жена.

Тя разбира, че развитие и помощ от страна на МВР просто не може да очаква. Полицията в нашата държава може по-скоро да ти попречи, вместо да ти помогне, когато си станал жертва на престъпление. Изглежда, че храним една армия от полицаи, които не са от полза на гражданите, споделя разочарованието си пострадалата жена.

Източник: Dunavmost.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари