Облачно и дъждовно остава времето до неделя

0
Максималните температури ще са между 16° и 22°
Максималните температури ще са между 16° и 22°

Максималните температури ще са между 16° и 22°

Днес ще бъде облачно, в следобедните часове на места, главно в планинските райони - с превалявания от дъжд.

Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 16° и 22°, по-високи в крайните югозападни райони, в Русе – около 19°.

По Черноморието ще е предимно облачно, но само на отделни места ще има слаби валежи от дъжд. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 15° и 18°. Температурата на морската вода е 14-15°. Вълнението на морето ще е 3 бала.

И в планините ще е предимно облачно. Преди обяд ще е почти без валежи, а след пладне на много места ще има превалявания от дъжд, в отделни райони на Югозападна България и ще прегърми. Ще духа до умерен източен вятър, в Рила и Пирин ще се ориентира от юг-югоизток. Максималната температура на 1200 m ще е около 12°, на 2000 метра – около 6°.

В четвъртък краткотрайни валежи и гръмотевици ще има главно в североизточните и югозападните райони. И в петък на много места ще превали и прегърми, има повишена вероятност на места явленията да са интензивни, а температурите ще се понижат. Облачно и дъждовно ще се задържи до неделя, когато ще има повече слънчеви часове, а температурите слабо ще се повишат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари