Обърнат ТИР на кръговото кръстовище край Бяла

1

В момента се чака да започне претоварване на ремаркето

Обърнат ТИР затвори пътя Русе - Бяла в посока София. Инцидентът е станал около 2:00 часа през нощта.

Турският камион е загубил управление, когато при движение в кръговото кръстовище край Бяла ремаркето е навлязло в част от „тортата“. В резултат то се е обърнало на една страна, като е затворило пътя в посока София. За щастие при инцидента няма пострадали.

За шофьорите е въведен обходен маршрут през Обретеник и Ценово. В момента се чака да започне претоварване на ремаркето, в което има 20 тона замразени продукти, предава Русе Медиа. Операцията се очаква най-рано да приключи в ранните следобедни часове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    до 5-ти, Ицо
    Забрана не важи за хладилни камиони и такива с бързо развалящи се продукти!
  • 10
    6
    ДО КАТ и ДАИ -РУСЕ
    Започвайте да спирате чужди камиони и проверявайте водачите за алкохол и наркотици.Тръгвайте по опашката от ТиР-ове и на вход и изход на Русе.Хич не се мотайте.Влезте си в ролята артисти такива.От един театър сме всички и всеки си играе ролята.Карат като изоглавени,румънци,турци,украинци.ИзОгЛаВеНи.Часове неспазени,почивки,втора карта на водача,подпряни тахографи на по стари модели.Резултатите ги гледаме по пътя денонощно.За инфраструктурата е ясно.При вас е мъгла.
  • 13
    5
    Ицо
    Никакъв контрол. Не е ли забранено на тирове да се движат през почивни и празнични дни? Да не говорим че сигурно в това безконтролно време 2 ч. може да са пияни, дрогирани и дори да не са може да заспят и да направят големи поразии. В случая няма пострадали, но трябва ли да има, че да се вземат мерки? Не че не сме потърпевши за пореден път, като обикаляме по обходни маршрути.
  • 12
    4
    Слава Русия
    По големи мангали ит турските тираджии няма и украинците турските тираджии половината отжтях са нервни ненормални дрогирани наркомани.
  • 18
    3
    Иво от ВМРО
    Карат като луди рязаните карабини в България и не спазват никакви правила на движение.Същото се отназя за румънци и украинци.Кога контролните органи ще си вършат задълженията?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари