Николас Цитиридис спечели 3000 лева в "Стани богат"

0
Парите са в подкрепа на каузата "Тийноватор"
Парите са в подкрепа на каузата "Тийноватор" Снимка: Фейсбук

Парите са в подкрепа на каузата "Тийноватор"

Популярният водещ "Шоуто на Николаос Цитиридис", стендъп комедиант и журналист – Николаос Цитиридис и 18-годишният Калоян Георгиев спечелиха 3000 лв. в специалното издание на играта "Стани богат", в подкрепа на каузата "Тийноватор".

Това е уникална за България инициатива, която свързва ученици с вече пораснали и успели българи, и дава на младите вдъхновение, мотивация и надежда за утрешния ден. Само за няколко години от съществуването на Тийноватор над 1600 деца от училища в цялата страна са станали част от програмата, пише България днес.

Тя ги учи на иновативно бизнес мислене, работа в екип, отговорност и проактивност в продължение на 9 месеца. Гост-водещ беше обичаният и сам по себе си вдъхновяващ автор и журналист Иво Иванов, който с радост, ентусиазъм и приключенски дух прие тази специална роля.

"Дори и най-великите са тръгнали от нулата и с помощта на учители и вдъхновители са изкачили върхове. Вярвам, че играем за децата, които ще се превърнат в светила и с наша помощ ще спасят света!", са думите на Иво Иванов в подкрепа на каузата.

Цитиридис и Калоян с късмет познаха, че Полина Цекова е първата българка печелила женската НБА, но се препънаха на въпроса, чии син е последният фараон на Египет. На Юлий Цезар и на Клеопатра е верният отговор но, той беше даден извън играта и така Николаос Цитиридис и Калоян Георгиев останаха с чек за 3000 лв.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    До 1
    А дали можеха по вече??
  • 2
    1
    Габи
    Разочарована съм от преставянето на Малеева и нейната придружителка. Голяма излагация и непремерено самочуствие. Сякаш забравиха за кого играят и загубиха глупаво.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари