Николай Хаджигенов: Куките бяха любезни и също толкова неграмотни

0
Какво трябва да се случи в МВР, за да вденат, че изразяването на гражданска позиция не е хулиганство, попита адвокатът
Какво трябва да се случи в МВР, за да вденат, че изразяването на гражданска позиция не е хулиганство, попита адвокатът Видео: NOVA

Пуснаха от ареста Бабикян и Хаджигенов

Арман Бабикян и Николай Хаджигенов, които по-рано днес изляха червена боя по руското посолство, бяха пуснати от столичното Първо РУ, където бяха отведени.

Това беше нашият начин да изразим какво се случва. Куките действаха както обикновено – бяха любезни и също толкова неграмотни. Не успяха да кажат на какво основание ми искат личната карта”, заяви Хаджигенов, предава NOVA.

Това беше един от начините да изразим нашето мнение. Направи ми впечатление, че 2 килограма блажна боя и една табелка изглежда за властта ни струват повече, отколкото кръв. За мен това е много странно”, коментира Бабикян.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Прост народ! Слаба държава!
    На тъпия адвокатин и на простия арменец, след като са хулиганствали, това е за нарушаването на обществения ред основанието, за което толкова много питат: "ЗМВР, Чл. 70. (1) Полицейските органи могат да извършват проверки за установяване самоличността на лице: 1. за което има данни, че е извършило престъпление или друго нарушение на обществения ред; ................. (2) Установяването на самоличността се извършва чрез представяне на документ за самоличност на лицето, сведения на граждани с установена самоличност, които познават лицето, или по друг начин, годен за събиране на достоверни данни."
  • 6
    3
    ,Батман Боко
    Кой ги пусна тия олигофрени.Супер тъпи !!! Тия ли ще са сред основателите на бъдещата партия на МАЯ,през май 1-ви май.Червенотиквеничета !!!?
  • 6
    2
    '\\
    Тези двамата са лицата на ЛГБТ за България! Тези двамата са хибриди на сащническите интереси в България! Тези двамата са върли българофоби/русофоби! Тези двамата извършиха вандализъм, хулиганство и терористичен акт! Ето - да види обществото какви утайки са били избрани за народни представители в предния парламент! Да им бъде отнето българското гражданство и да бъдат задължени да си сменят пола с някой от 52та и марш в сащ!
  • 11
    1
    русенец
    Ама тоя е изключително тъпо парче! Това е "елитът" на Булгаристан!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари