Николай Денков: Говорих с Мария Габриел, размразяването на преговорите е възможно

0
Те предлагат да се деполитизира кабинетът, ще обсъдим и този вариант, коментира той
Те предлагат да се деполитизира кабинетът, ще обсъдим и този вариант, коментира той Снимка: БГНЕС

Те предлагат да се деполитизира кабинетът, ще обсъдим и този вариант, коментира той

Говорих с Мария Габриел, надявам се утре-вдругиден да влезем в работен диалог. Това коментира Николай Денков от ПП, предаде БНТ.

Не е обсъждан вариант Мария Габриел първа да заеме премиерския пост.

"Причината е, че следващите седмици следва да бъдат приети доста важни и сериозни закони. Видяхме какво стана с варианта на НПК, осакатен в правна комисия. Намесихме се категорично, Казахме, че е неприемливо и след това в пленарна зала беше възстановена оригиналната версия".

По думите му тепърва ще има опити да се попречат а приемането на законите, а правителството ще бъде както гарант, така и заложник на законодателната програма.

Никъде и по никакъв начин не са обсъждани уволнения на учители и директори, изтъкна Денков.

"Размразяването на преговорите е възможно, след като да се чуят условията на ГЕРБ. Те предлагат да се деполитизира кабинетът, ще обсъдим и този вариант", коментира той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Александър
    240 лустраций искам да видя! Ако някой иска да гласувам за него, трябва да ми се моли, да ми да ва много пари, щот той ще открадне повече!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари