Напрежение пред полицейското управление в Нова Загора

0

Протестиращи хвърляха яйца по сградата след жестокото убийство

Протестиращи граждани са обсадили районното управление на полицията в Нова Загора с искане за справедливост и за намаляване на престъпността в региона. Поводът е убийството на съпруга на съдия от Районния съд в града. Недоволните граждани хвърлиха яйца по сградата на полицейското управление. Хората заявиха, че се чувстват дискриминирани в собствената си държава заради това, че има още много неразкрити престъпления в града и не се чувстват защитени, предаде БГНЕС.

Преди седмица извършителят на убийството е трябвало да бъде настанен в психиатрия, след като намушкал непознат.

Убийството на съпруга на съдията е станало в денонощен магазин в района на пазара в града. Мъжът е направил забележка на извършителя, последвал е скандал и намушкване с нож.

Свидетели на убийството са станали съпругата на жертвата, която е действащ съдия в Районен съд - Нова Загора и детето му.

Извършителят е задържан непосредствено след престъплението. Предстои да бъде задържан за 72 часа, а в началото на следващата седмица ще му бъде поискана постоянна мярка за задържане под стража.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    Aha
    Сега този убиец няма да лежи,защото е освидетелстван. Всъщност това не е проблем на полицията а на законотворците.
  • 6
    4
    Въпрос
    А защо убиецът не е в болницата още преди седмица? Защо са го оставили да продължи да извършва престъпления?
  • 9
    3
    русенец
    Браво на новозагорци. Достойни българи. Така трябва. Да може нашия съд да дава ефективни и строги присъди. Както направи преди седмица Софийски градски съд по делото за зверското убийство на Евгения Чорбанова. Но там имаше протести, и то сериозни. Без протести няма правосъдие. В Русе какво имаше за убийството на Виктория Маринова - 30 години за убиюството на Ери Пехливанян - 25 години. и като работят, и като се измисли нещо, току виж скоро са на свобода. Значи патладжаните в тази държава могат да правят каквото си искат и да се безнаказани. Веднага някой боклук от БХК като Екимджиев ще тръгне да ги защитава. А тези изверги как линчуваха шофьора, който неволно прегази детето в село Прилеп. Патладжаните излязоха като хлебарки и го линчуваха. Сега същата съдба трябва да има и този изрод, а не полицията да го пази и защитава.
  • 4
    2
    Балканеца
    Напротив, на правилното място са, по - точно на едно от правилните места. Другите са прокуратурата и естествено парламента.
  • 4
    1
    Сид
    Тези хора, чийто протест подкрепям, не са на правилното място, прокуратурата може да задържи някого за повече от 24ч, дежурния прокурор при предния случай е в най- лекия случай за тежко служебно наказание
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари