Надежда Нейнски: Ако не бъде подкрепена Украйна, НАТО ще се изправи срещу Русия

0
Според нея партиите в евроатлантическото мнозинство нямат желание за избори
Според нея партиите в евроатлантическото мнозинство нямат желание за избори Снимка: bTV

Според нея партиите в евроатлантическото мнозинство нямат желание за избори

Трябва да има правителство, но при ясни правила и пълен мандат.“ Това коментира бившият външен министър и Надежда Нейнски коментира предстоящата ротация в предаването „Лице в лице“ по bTV.

Гаранция на реформите е мнозинството, правителството е изпълнителната власт. Когато евроатлантическото мнозинство има яснота как ще протекат реформите, тогава много плавно ще се сменят екипите и няма да се създават сътресения, които се използват от опозицията”, поясни тя.

Нейнски добави, че според нея партиите в евроатлантическото мнозинство нямат желание за избори.

Демокрацията не е всичко да ти е позволено, а да има правила. Коалиционно споразумение е структуриран диалог – пак може да не доведе до резултатите, които очакваме, но все пак има правила, другото е политически кеч”, подчерта Нейнски.

Тя коментира и предстоящите избори в САЩ.

2024 г. е годината на избори. Геополитическият контекст има огромно значение. Очевидно заявките, които Доналд Тръмп прави към момента, будят неспокойствие. При смяна на президента, ако той поиска да извади САЩ от НАТО, са му необходими 2/3 от гласовете в Сената, но това само по себе си показва, че има такъв дебат там. Владимир Путин започна войната в Украйна с идеята да промени световния ред и да наложи правила, които той е създал, тоест той има нужда да се позиционира геополитически. Ако не бъде подкрепена Украйна, НАТО ще се изправи срещу Русия. Ще са необходими много по-големи разходи за, не дай си Боже, подобна война, отколкото са нужни сега за подкрепата за Украйна”, каза Нейнски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    17
    До 16-тия "умник"
    Човече, смени си достачвика. Къде вида украинец и къде видя евроатлантически кораб. Целият екипаж на кораба /22 души/ е само от индийци. Първо това е товарен кораб, контейнеровоз, и плава под Сингапурски флаг. Екипажът е индийци. Толкова ли е трудно на всички русопитеци, с двете си мозъчни клетки да запомнят това
  • -3
    16
    Спонсор
    До кога ша на плашите с тая БОЗА и ЦЪКЛЬО, дето разсипа армията! В МО СКВА търсели място в музея да турят ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИЯ кораб от БАЛТ ИМОР с глупавия УКРАИНЕЦ!
  • 0
    15
    Бойко
    ТАЯ ЛУДА БЕ... АМА МНООООГО ЛУДА...
  • -4
    14
    Соломон Паси
    Не обиждайте Надежда Нейнски тя е велика и мъдра жена! Време е Руският окупатор да срещне мощта и непоколебимата воля на славната Българската армия! Вчера беше направено проучване, което доказа колко голям процент от Българите са готови да жертват живота си в името на Евроантарктическите ценности! Всички Българи на фронта в името на свободата, демокрацията, интегритета и просперитета на всички наши партньори от Европа и САЩ! Ние ще победим. Вашата саможертва високо ще бъде оценена от всички наши приятели!
  • 6
    13
    До 6
    Сигурно вземаш от същите хапчета на Надето.Златен скунск за коментара..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари