На 47 години почина известен пловдивски хирург

37
Д-р Васил Ангелов беше началник на отделение по лапароскопска хирургия
Д-р Васил Ангелов беше началник на отделение по лапароскопска хирургия

Д-р Васил Ангелов беше началник на отделение по лапароскопска хирургия

Само на 47 години внезапно издъхна известният пловдивски хирург д-р Васил Ангелов. Тъжната вест съобщиха негови колеги и приятели в социалните мрежи. До последно той беше началник на отделението по лапароскопска хирургия в МБАЛ „Медлайн клиник“ в Пловдив, пише вестник Марица.

Д-р Васил Ангелов завършва специалност „Медицина“ в МУ - Пловдив през 1999 г. След дипломирането си започва работа в хирургично отделение в УМБАЛ „Пловдив“ . Специалност по хирургия придобива през 2005 г. Защитава втора магистратура „Здравен мениджмънт“ през 2009 г. Специализира в „Докторс хоспиталс“ в гръцката столица Атина бариатрична и лапароскопска хирургия.

Във ВМА - София завършва следдипломна квалификация по лапороскопска хирургия. В периода 2008-2011 г. работи в хирургично отделение на МБАЛ „Медлайн клиник“. През същия период е управител на Медицински център „Пловдив“. От 2011 до 2016 г. е управител на МБАЛ „Св. Каридад“ в Пловдив управител на медицинския център към болницата. Работи активно като хирург в същите лечебни заведения. От 2016 г. започва работа в МБАЛ „Медлайн клиник“, а от юли месец оглавява отделението по лапороскопска хирургия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    12
    Амм
    Хей ,Даммм,върви по дяволите! За теб нищо свято ли няма? Дано и за теб се произнасят така един ден.
  • 4
    11
    Даммм, до ветеринаря под мен:
    Само не ми отваряй устата за алчните копелета в бели престилки!
  • 0
    10
    Лекар
    Светлина по пътя ти! А на Даммм, автора на поста за ковид идиотите- що за човек си ?
  • 9
    9
    Захари
    Поклон
  • 12
    8
    Таня
    Точно е започнал да печели от огромния труд да се образова и практикува непрекъснато. Точно е дошло времето да се радва на плодовете на труда си и.... Край. В най хубава лична и професионална зрялост! Бог да го прости, но защо така внезапно!?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари