МВР ще публикува списък със случаи „на трупчета”

1
Искаме да направим сериозни структурни промени в МВР, каза още вътрешният министър
Искаме да направим сериозни структурни промени в МВР, каза още вътрешният министър Видео: NOVA

Искаме да направим сериозни структурни промени в МВР, каза още вътрешният министър

Министерство на вътрешните работи ще оповести списък със случаи, по които прокуратурата бездейства, обяви министър Бойко Рашков по време на представянето на годишния отчет на ведомството, предава Дарик радио.

„Приготвили сме над 100 от по-фрапиращите случаи, те не са толкова, те са много повече – случаи, които са приключени от службите на МВР, изпратени са в прокуратурата и те с месеци или с години стоят там. Ние нямаме информация – дали се движат, дали се прави нещо по тях или се ослушват, дали няма да навредят на някои от близките на Гешев от бившите управляващи и затова държат тези преписки и дела, както е техният професионален език, „на трупчета”, коментира Рашков.

Той каза, че ще публикуват този списък.

"Искаме да направим сериозни структурни промени в МВР - на централно и на местно ниво. Има изготвен математически модел, който ще приложим", коментира още Рашков.

Промените ще се правят с помощта на всички колеги от цялата страна и след обсъждане във вътрешната комисия в Народното събрание, добави той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари