МВР издирва двама мъже, ограбили италианец в Русе

1
Крадците успели да отмъкнат 450 лева и да избягат
Крадците успели да отмъкнат 450 лева и да избягат Снимка: Dunavmost

МВР издирва двама мъже, ограбили италианец в Русе

На 16.07.2022 г. в 03:00 часа е получен сигнал за извършен грабеж на италиански гражданин със статут на постоянно пребиваващ в България, живущ в гр. Шумен, същият заявява, че прибирайки се към хотела където е отседнал, е нападнат от две непознати за него лица на ул. "Александровска" в Русе.

Единият от тях опрял в тялото му остър предмет, който оприличил на нож, и му казал да им даде, каквото има. Пострадалият имал в себе си сума в размер на 450 лева, която извадил от джоба на панталона си и я дал на въпросния мъж, след което двете лица избягали в посока ул. "Богдан войвода".

Описание на мъжете - и двамата със слабо телосложение, високи около 173 см, единият без коса, с брада, с по-светла кожа, облечен с дънки и дънково яке, а другият - с прическа тип "гребен", с по-мургава кожа, облечен с черна тениска. Образувано е досъдебно производство, с оглед извършено престъпление по чл. 198, ал. 1 НК.

Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    оня
    Я иди в Италия, да видиш как, без да знаят български. Скапан пропаднал град.
  • 2
    3
    Как са го ограбили
    без да знаят италиански ?
  • 9
    2
    капацитет
    Прическа тип гребен бе запазена марка на русенският наркоман-психопат-ножар Павел Шарков (по прякор Пейката).
  • 9
    1
    М-хм!
    Цигани, с евроатлантически ценности....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари