Момчил Мавров ще съди Лена Бориславова за клевета

0
Нейните думи са просто една лъжа. Срещу мен няма досъдебно производство, заяви управителят на НЗОК
Нейните думи са просто една лъжа. Срещу мен няма досъдебно производство, заяви управителят на НЗОК Снимка: Цветомир Петров, БТА

Нейните думи са просто една лъжа. Срещу мен няма досъдебно производство, заяви управителят на НЗОК

Управителят на НЗОК Момчил Мавров ще съди Лена Бориславова за клевета. Поводът – думите ѝ по негов адрес, изречени в ефира на „Тази сутрин“ по bTV.

В момента г-н Желязков, вместо да действа както повелява висотата на неговия пост, изпълни заръката и инструкцията на Пеевски и Борисов. Именно по този начин едни 8 милиарда лева се озоваха в ръцете на г-н Мавров", посочи Лена Бориславова от ПП-ДБ.

Проблемът не е само в това, че той е избран само с гласовете на „Възраждане“, а не с тези на ПП-ДБ. Проблемът е в това, че това е лице, за което е известно, че има преписки и папки в прокуратурата и в ДАНС“, заяви още тя.

Това, което мога да кажа, е, че нейните думи са просто една лъжа. Срещу мен няма досъдебно производство. Ако имаше образувано такова, най-малкото щях да съм канен на разпит. Нещо повече – щеше да ми бъде повдигнато обвинение“, заяви от своя страна проф. Момчил Мавров.

Мисля, че още през есента на 2023 г. стана ясно, че срещу мен е бил подаден един анонимен сигнал, който е бил проверен и преписката по него е била прекратена. С това приключва всичко. Днешните думи на г-жа Бориславова не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета“, каза още управителят на НЗОК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари