Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Моля, свършете си работата, защото вече мисля да ви я свърша безплатно

8

До кога да подавам сигнали за ИУМПС към секретариата, от там да ме препращат на 112, от там да ми отказват, а после да ме съветват да ги подавам писмено.

По цитираните начини съм подал над 30 сигнала и нито едно от превозните средства не е нито със залепен стикер, нито премахнато, уверявайки ме, че никой не бездейства. НЕ може едни да плащат данъци, такси и задължителни застраховки, и да няма къде да паркират, а други да си държат бараките, за да си ги гледат през балкона. Прилагам и снимков материал.

В нормалните европейските държави на подобни гледки се реагира за 2 дни, но явно ковид, недостига на микропроцесори и опашката на Дунав Мост са в ядрото и на този проблем.

Моля, свършете си работата, защото вече мисля да ви я свърша безплатно - за моя сметка.

Р8487 - Паркинг пред бл Сан Стефано 8;
Р4653 - Паркинг пред бл Сан Стефано 8

Р3473 и BF03TTV са с вече само със спомен от стикери и никой "не бездейства" по тяхното репатриране повече от 1 година в началото на улица Неофит Рислки зад блок Воден.

Р1836 зад блок Мадарски Конник

Автор: Хр. Лазаров
(Автор: Хр. Лазаров - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -16
    27
    ахахаха
    Хр. Лазаров доносник да ти се изтропам в кухата тиква
  • 17
    26
    Евала!
    Така се прави мой човек
  • 11
    25
    до 23
    Мърляч ще казваш на баща си. Като имаш пари за бангии, а нямаш пари за гражи, богаташ ли се мислиш, какво?
  • 21
    24
    До биячите
    Боя-на село. Като искате да имате коли, ще си плащате. Като не-в наредбата пише какво. Вярно сте много нагли! Прав е автора
  • -18
    23
    до 21
    Мърляч беден и непотребен, плащам си данъка до стотинка. Колкото са ми поискали - толкова плащам. Аре да си правиш сепуку, че нямаш пари да си платиш водата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари