ММА боецът Георги Ангелов се готви в Русе за Caged Steel 35

2
23-годишният русенец е непобеждаван до момента
23-годишният русенец е непобеждаван до момента Снимка: ММА България

23-годишният русенец е непобеждаван до момента

Непобеденият ММА боец Георги Ангелов влиза в клетката на Caged Steel 35 на 18-ти май в столичната зала "Христо Ботев.

Английската организация гостува в България по покана на Любомир Геджев и LG Sports & Entertainment - същият екип, който отговаря и за провеждането на събитията на боевете с голи ръце BKFC в Европа. В Caged Steel 35 зрителите ще видят разнообразие от атрактивни правилници - ММА, К1 с ММА ръкавици, cageboxing, бокс, кикбокс и др. между български и чуждестранни топ бойци.

В подглавното събитие Георги Ангелов ще се опита да удължи победната си серия без загуба при професионалистите. В момента той е с 3 поредни успеха, като и трите са със завършвания.

"Винаги съм обичал да се бия и в един момент просто реших да изкарвам пари от това," сподели Ангелов, цитиран от ММА.BG.

Цялата отдаденост на този спорт и постиженията в него обаче не идват без цена. А 23-годишният боец от Русе вече я е платил, тъй като му се наложи да отсъства дълго след последната си победа с нокаут преди няколко години:

"Най-голямото ми предизвикателство по пътя ми със сигурност бяха кръстните връзки. Буквално съм минал през ада за един спортист. Дълго и тежко възстановяване, но е крайна сметка минах през това като шампион и сега се завръщам за нови предизвикателства."

В момента Ангелов се намира във върхова форма и се подготвя активно в родния си град - Русе за опонента си в Caged Steel - Николай Атанасов, който също е непобеден в професионалната си кариера и е 5 пъти национален ММА шампион.

"Чувствам се отлично физически и най-важното - чувствам се добре психически," споделя Георги.

"Изключително много се радвам, че ще се срещна с боец като Николай. Той е сериозен противник и съм сигурен, че ще бъде не на 100%, а на 200% срещу мен. На това всъщност се надявам, искам бой, искам зрелище. Шматките всеки може да ги бие, въпроса е да мериш сили с качествени противници."

Атрактивната и разнообразна игра прави Ангелов толкова интересен за феновете. Боецът сподели, че се подготвя както в стойка, така и за битка на земя.

Затова и е уверен, че битката му с Николай Атанасов ще бъде една от най-атрактивните на вечерта, наред с всички останали:

"Би било престъпление за тези, които харесват адреналина, зрелището и бойните спортове да не дойдат. Във файткартата сме бойци на доста високо ниво. Като изключим малкия опит на професионално ниво на повечето от нас, ние по нищо не отстъпваме на тези от световните организации. Който не вярва, може да дойде сам да се убеди."

Бойната галавечер Caged Steel 35 ще включва 12 битки в различни бойни правилници - ММА, бокс, кикбокс, cageboxing, К1 с ММА ръкавици и един граплинг супермач.

В главната битка многократният ММА шампион Руси Минев ще се бие за пръв път в столицата, като посрещне шампиона на Грузия, Руслан Болквадзе.

Вземи билети за Caged Steel 35 с -10% отстъпка с промокод "mmabg" от kupibileti.bg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Успех, Жорка!
    Виждам в други статии анонимни хора как се скъсват да коментират за щяло и нещяло. Хайде коментирайте и тук и подкрепете нашето момче! Успех, момче, с тебе сме!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари