Мишките вече бягат!

20
Обади ми се "експерт" на ГЕРБ - най-гнусният паразит, пише Георги Георгиев от БОЕЦ
Обади ми се "експерт" на ГЕРБ - най-гнусният паразит, пише Георги Георгиев от БОЕЦ Снимка: Георги Георгиев / Facebook

Обади ми се "експерт" на ГЕРБ - най-гнусният паразит, пише Георги Георгиев от БОЕЦ

МИШКИТЕ вече бягат!

Днес ми се обади "експерт" на ГЕРБ, работещ, като "консултант" за реализация на десетки европейски проекти на различни фирми. На български език това е най-гнусния паразит. Този и подобни рекетират бизнеса при кандидатстване по европрограмите и им прокарват проектите срещу комисионни, достигащи и до над 50% от проекта. Тези пари се носят на Буда в куфарчета, за да пълни чекмеджетата и банковите сметки на офшорките, а с част от парите се смазва веригата.

Звъни ми този и почва от далеч - "Г-н Георгиев, виждали сме с вас преди години, искам да ви поздравя за вашата дейност. Аз от години се боря с корупцията по министерствата при европроектите, не знаете на какво бях подложен, но нищо не можех да направя. Искам да помогна на БОЕЦ, има едно много интересна програма за обучение, напълно безплатно ще ви изготвя проекта...

- Виж сега, прекъсвам го аз, знам кой си. Ти не си се борил с корупцията, ти си тор за корупция. Сега господаря ти Буда губи властта и ти и останалите мишлета се опитвате да спасите кожата. Имаш един шанс - пълни самопризнания за всички схеми и колко пари си занесъл на Борисов, плюс записи, документи и тн. и ти обещавам добър адвокат осигурен от БОЕЦ и справедлива присъда.

"Експерта" помълча и отговори с тих глас - "Благодаря, пак ще се обадя".

Та, кораба потъва. Мишките бягат. Плъховете се крият. Милост и прошка няма да има за никого

Възмездие и справедливост!

Битката продължава, бой до дупка!

Следващият да не ми звъни проучвателно, а направо да носи записите и документите.

Такава беше ситуацията преди три години. Мафията беше натикана в ъгъла от гражданската съпротива и независимите журналисти. Описаният случай е от тогава. За съжаление наглите бяха изпрани и върнати във властта и сега са още по-брутални и нагли. Върнаха ни поне 5 години назад въпреки предупрежденията на БОЕЦ.

Това зло трябва да бъде отстранено! Персонално Борисов и Пеевски трябва да бъдат изолирани и отстранени от властта. И едва тогава можем да мислим за отпушване на съдебната система и реални реформи. БОЕЦ водим тази битка!

Георги Георгиев / БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    21
    Леля Асена
    Тоя спермолюб небинарен ли е,та толкоз го лансират медиите?
  • 5
    20
    Ами
    Значи случаят е отпреди три години, но мишките сега бягат... Котаракът нещо е объркал момента!
  • 4
    19
    Митко
    Тиквоглавестия евроатлантик и Шиши прасето са най вредните за България в цялата история това са крадци и мушеници и предатели и краварски подлоги фашаги
  • 1
    18
    Баклава бей
    Какво е това ,,боец",някаква нова люпилня за ,,патриоти "ли ?Ейййй от такива мекерета няма мърдане напред ,все нови и нови разбирачи ,бойци и борци за народни правдини .Хайде сиктир !Борисов и Пеевски са за трепане ,ама не си преписвай заслуги на просветник ,,авторе ",народа е узрял вече и няма нужда от подобия на П.Волгата ,за да избере правилният път ,иначе народе голям те чака докато...... и ще цъкаш защо другите ,тоест РОМЪНЦИТЕ били вече не достижими за теб народе .Това е последният влак за клуба на нормалните ,иначе оставаш на селската спирка до второ пришествие и докато ти дойде акъла .
  • 4
    17
    Някой
    Нещо разбра ли му на тоз малоумен чакал!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари