Мирослав Малчев: Приятелката ми абортира детето ни, защото съм осиновен!

16
Вижте историята на русенеца с рождено име Стилиян Стоянов, който вече седи до майка си, брат си и сестра си
Вижте историята на русенеца с рождено име Стилиян Стоянов, който вече седи до майка си, брат си и сестра си Видео: NOVA

Вижте историята на русенеца с рождено име Стилиян Стоянов, който вече седи до майка си, брат си и сестра си

Това е история за написан преди години разказ, в който всичко се случва в болница, където една майка оставя завинаги новороденото си бебе. Написаното е от оцелялото и вече пораснало момче. Оказва се, че тъжната история, която е измислил всъщност пресъздава с изключителна точност действителността преди половин век.

"Ничия земя" по NOVA показа разговор с намерилия майка си русенец Стилиян Желязков Стоянов (Мирослав Ангелов Малчев). Оставен е в болницата при раждане, живял с осиновители и бил непримирим до момента, в който вече седи до майка си, брат си и сестра си, открити едва преди няколко дни.

Вижте историята на една отложена преди половин век среща.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    10
    Осиновен
    Истинската майка е тази, която те е отгледала, тя заслужава любов и уважение, другата само те е родила, нищо повече!
  • 5
    9
    Свирчо
    Абе не чух да каже как е изоставил съпругата си без пукната пара по коледа
  • 5
    8
    областен управител
    Много смел мъж, изисква се повече от колкото може да си представите. Това сега ще го видят много хора и те ще съберат сили и ще ги увлече с неговия приемр към по-добрия избор. Дълбок поклон пред такива хора.
  • 7
    7
    ИСТИНСКИ РУСЕНЕЦ
    Изключително силно интервю. Браво на господина. Това е голяма смелост. Само така и за напред в живота. То тук от анонимни философи файда няма. Истината е че това което сте направил не всеки е готов за него и има силите. Адмирации на такива хора.
  • 2
    6
    Asdghjjk
    Този явно няма друга работа,тръгнал да търси майка си!!!!! Минали са толкова години!!!! Тази женица е имала сериозни причини ,за да го остави за осиновяване!!!! Толкова човешки съдби обърка!!! Тази жена,как се чувства? Пита ли някой! Един хайлак тръгва да човърка стари рани!!!! За ръчичка ли ще го води жената!!!!! Тя има вече зетьове,снахи!!!! Пита ли някой за нейния стрес???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари