Менте ли е дипломата на Слави Трифонов от Музикалната академия?

0
Християнско сдружение „Православна младеж – Света Петка Търновска“  моли инспектората да извърши спешна проверка!
Християнско сдружение „Православна младеж – Света Петка Търновска“ моли инспектората да извърши спешна проверка!

Менте или истинска е дипломата на Слави Трифонов от Музикалната академия, питат от Християнско сдружение „Православна младеж – Света Петка Търновска“

Инспекторатът на МОН да извърши спешна проверка доколко е автентична дипломата на шоумена Сл. Трифонов, издадена от Национална музикална академия /НМА/, настояват от християнското сдружение.

Инспекторатът на Министерството на образованието трябва да извърши обстойна проверка дали е автентична и законно издадена дипломата на шоумена и тв водещ Слави Трифонов от Национална музикална академия "Проф. Панчо Владигеров", или въпросният кетап е 100-процентово менте, тъй като е изфабрикуван в крещящо нарушение на действащия Правилник за устройството и дейността на Национална музикална академия /немалко публикации с такива обосновани предположения се появиха преди време в редица електронни и печатни медии/.

За въпросната проверка от архива на Музикалната академия е редно да бъдат поискани документите за цялото следване и обстоятелствата около дипломирането на лицето Сл. Трифонов в Консерваторията, като обществеността ни е в правото си да очаква те да бъдат качени и на интернет сайта на самата академия, която се издържа с пари на българските данъкоплатци, призовават от Християнско сдружение „Православна младеж – Света Петка Търновска“.

Редно е проверяващите да обяснят на българската общественост и как и на какво основание шоуменът се е сдобил с въпросната заветна диплома цели 12–13 години, след като е спрял да ходи на лекции и упражнения в Музикалната академия, при това – и с невзети изпити, настояват от православната младежка организация.

За всички простосмъртни български студенти прекъсването на следването им за повече от десетилетие означава автоматична, 100-процентова загуба на студентски права, а те се възстановяват само и единствено ако лицето се яви отново на приемен изпит в учебното заведение – с цел да бъде зачислено и приравнено към съответния учебен план на новия випуск, напомнят от християнското сдружение и в тази връзка изразяват силно съмнение телевизионерът шоумен Слави Трифонов да се е явявал отново на кандидат-студентски изпити за възстановяване на студентските си права.

Ако проверката докаже, че популярният водещ, който има и претенции да променя политическата система в страната със своя т.нар. референдум, не е спазил разпоредбите на Закона за висшето образoвание и Правилника за устройството и дейността на Национална музикална академия и се е сдобил с диплома от НМА в нарушение на всички правила и наредби, тя незабавно следва да бъде анулирана, а виновните за нейното издаване длъжностни лица – да понесат административни санкции и наказания, настояват от християнското сдружение

Да не забравяме също, че Член 308-ми на Наказателния кодекс на Република България предвижда всеки, „който състави неистински официален документ или преправи съдържанието на официален документ с цел да бъде използуван, се наказва за подправка на документ с лишаване от свобода до три години”, припомнят от Християнско сдружение „Православна младеж – Св. Петка Търновска“ .

Разбира се, крайно време е също Светият Синод на Българската православна църква, както и СЕМ да излязат с ясна и категорична позиция относно гаврата с християнските ценности, която се извършва методично, агресивно и целенасочено години наред от продуцентите на „Шоуто на Слави” - най-вече с безвкусните и крайно обидни за всички вярващи скечове и „сценки” с участието на измисления отец Нафърфорий, подчертават в заключение от Сдружение „Православна младеж – Св. Петка Търновска“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари